Vrienden van de dans


Dansersfonds'79 kent intussen een lange geschiedenis, een verleden dat verknoopt is met het legendarische danspaar Han Ebbelaar en Alexandra Radius, dat nog steeds actief een structurele bijdrage levert aan de elevatie van de Nederlandse dans. Door de jaren heen hebben zij zich steeds gesteund gezien door sponsoren en vrienden die belangrijke bijdragen aan het werk van het fonds hebben mogelijk gemaakt.

Net als vandaag willen we ook morgen cultuur blijven doorgeven. Het 'Fonds van Han en Lex' in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het 'Fonds van de Nederlandse dansers' en het fonds wil dat graag zo houden, het wil jong en bewezen talent blijven ondersteunen en eren, zo mogelijk nog vele jaren.

Vanzelfsprekend krijgt u hier iets moois voor terug, want wie meehelpt aan het behoud van de Nederlandse dans zien wij als een zeer goede vriend. Wilt u eenmalig een bedrag doneren, dan kan dat via onze donatiepagina. U kunt betalen via iDeal. Wij zijn met elke gift geholpen. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Vrienden

Sponsoring

Ondersteun ons eenmalig

Wij zijn met elke gift geholpen. U kunt doneren via IDEAL of per automatische incasso. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage en uw steun aan het Dansersfonds'79. Anders doneren
 +31 (0)6 10907088
info@dansersfonds.nl
Stichting Dansersfonds '79
Buurtweg 41
1921 CJ Akersloot
© 2024 Stichting Dansersfonds '79  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep