Nieuwsbrief

Support

Klik hier om ons ANBI formulier in te zien.

Behalve het -benefiet- Balletgala, dat iedere twee jaar plaatsvindt en een belangrijke bron van inkomsten is voor het werk van het Dansersfonds, heeft het fonds ook de status van Culturele ANBI (Algemeen Nut beogende Instelling) toegekend gekregen door de Belastingdienst. Daarmee kunnen schenkers een extra belanstingaftrek realiseren voor het goede doel.
 
Men kan als donateur – zakelijk of ook privé, via een lijfrente, als Gouden Vriend – het Dansersfonds steunen. Stichting Dansersfonds '79 is een culturele ANBI (Algemee Nut Beogende Instelling). Voor de schenker levert dit de komende jaren een mooi fiscaal voordeel op, doordat 125% van het geschonken bedrag kan worden afgetrokken van het beslastbaar inkomen. Informatie hierover is te vinden op de website www.belastingdienst.nl. U kunt de ANBI status  bevestigd krijgen in het ANBI-zoekprogramma van de Belastingdienst. Het fiscaalnummer (RSIN) van het Dansersfonds is 66.47.351.
Het is niet langer nodig voor een meerjaarlijkse aftrekbare gift een  notartiele akte op te stellen. Een eenvoudige schriftelijke overeenkomst tussen ons fonds en de schenker volstaat.

Informatie kunt u inwinnen bij de secretaris, of bij een van de andere bestuursleden van het Dansersfonds.
* = Verplicht veld

Ondersteun ons eenmalig

Wij zijn met elke gift geholpen. U kunt doneren via IDEAL of per automatische incasso. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage en uw steun aan het Dansersfonds'79. Anders doneren
 +31 (0)6 10907088
info@dansersfonds.nl
Stichting Dansersfonds '79
Buurtweg 41
1921 CJ Akersloot
© 2024 Stichting Dansersfonds '79  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep