Balletgala uitgesteld vanwege corona maatregelen

Nieuwe datum: maandag 25 januari 2021, DeLaMar Theater, Amsterdam

Helaas hebben wij de datum van het 23ste Nederlands Balletgala van Stichting Dansersfonds ’79 moeten aanpassen. Dit vanwege de nieuwe coronamaatregelen die op 14 oktober jl. van kracht zijn geworden. Het gala vindt daarom nu niet op 16 november a.s. plaats, maar op maandag 25 januari 2021, wederom in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Gelukkig hebben de deelnemende dansgezelschappen zich zo flexibel opgesteld dat zij ook op de nieuwe datum zullen optreden tijdens het gala. Alleen Introdans, dat in voorgaande jaren áltijd aan het gala deelnam, kan dit keer vanwege een eigen ‘inhaalvoorstelling’ ten gevolge van de coronamaatregelen niet aanwezig zijn. Hiervoor in de plaats zal Het Nationale Ballet een tweede optreden tijdens het gala verzorgen: eerste solisten Anna Tsygankova en Constantine Allen zullen de wonderschone pas de deux On The Nature of Daylight vertolken, een creatie van ‘Associate artist’ David Dawson.

Mocht u kaarten hebben gekocht voor het gala, dan blijven deze voor de nieuwe datum geldig. Mocht u op 25 januari 2021 verhinderd zijn, dan kunt u via het DeLaMar Theater restitutie van het aankoopbedrag vragen. U ontvangt binnenkort een e-mail van het theater waarin u gevraagd wordt om uw keuze kenbaar te maken.

Met dank voor uw begrip,
Bestuur Stichting Dansersfonds ’79

Ondersteun ons eenmalig

Wij zijn met elke gift geholpen. U kunt doneren via IDEAL of per automatische incasso. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage en uw steun aan het Dansersfonds'79. Anders doneren
 +31 (0)6 10907088
info@dansersfonds.nl
Stichting Dansersfonds '79
Buurtweg 41
1921 CJ Akersloot
© 2024 Stichting Dansersfonds '79  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep