Balletgala 2020 nu helaas geannuleerd

Afgelopen 16 november jl. zou het drieëntwintigste Nederlands Balletgala van het Dansersfonds ’79 in het DeLaMar Theater oorspronkelijk hebben plaatsgevonden. Helaas hebben de geldende coronamaatregelen ons eerst genoodzaakt om het gala uit te stellen, tot 25 januari a.s., en vervolgens hebben wij nu ook deze uitgestelde voorstelling tot onze grote spijt moeten annuleren.

Het volgende balletgala is maandag 15 november 2021 in het DeLaMar Theater. Mocht u kaarten hebben gekocht voor het gala, dan blijven deze voor de nieuwe datum geldig. U ontvangt binnenkort een e-mail van het theater met meer informatie.

Dansersfonds ’79 werd in 1979 opgericht door het beroemde danspaar Alexandra Radius en Han Ebbelaar ter gelegenheid van hun 20-jarig dansjubileum. Al meer dan veertig jaar ondersteunt het fonds Nederlandse en in Nederland werkzame dansers, met onder meer beurzen, Aanmoedigingsprijzen en Prijzen van Verdienste. Eén van de middelen om dit financieel mogelijk te maken is het jaarlijks georganiseerde benefietgala.

Door de coronabeperkingen vervalt deze mogelijkheid dit jaar. Daarom doen wij hierbij een beroep op u om het fonds te ondersteunen. Wilt u uw naam verbinden aan de Nederlandse dans, een kunstvorm waarin Nederland internationaal uitblinkt? Wilt u jong talent de kans geven zich te ontwikkelen en door te dringen tot de wereldtop? Ja?! Dan nodigen wij u graag uit om een schenking te doen aan Stichting Dansersfonds ’79.

Rest ons u hartelijk te bedanken voor uw warme belangstelling en geduld. Wij hopen u allen live te mogen begroeten bij het volgende gala van het Dansersfonds, op maandag 15 november 2021, wederom in het DeLaMar Theater.

We willen u in de tussentijd graag verwijzen naar het online programmaboek van het Nederlands Balletgala 2020.
Hier leest u onder andere hoe het programma van afgelopen jaar eruit had gezien en wie alle prijswinnaars zijn. Het bevat ook mooie interviews met dansers in Coronatijd.

Bestuur Stichting Dansersfonds ’79
Directie DeLaMar Theater

Ondersteun ons eenmalig

Wij zijn met elke gift geholpen. U kunt doneren via IDEAL of per automatische incasso. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage en uw steun aan het Dansersfonds'79. Anders doneren
 +31 (0)6 10907088
info@dansersfonds.nl
Stichting Dansersfonds '79
Buurtweg 41
1921 CJ Akersloot
© 2024 Stichting Dansersfonds '79  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep