Aanmoedigingsprijs 2018

AANMOEDIGINGSPRIJS 2018
Voor Fay van Baar

Het is altijd weer blijmakend om te constateren dat zich, te midden van het grote aantal zeer kundige en talentvolle buitenlandse dansers dat tegenwoordig onze danspodia bevolkt, een Nederlands talent manifesteert dat zich daartussen uitstekend weet te handhaven en bovendien duidelijk mogelijkheden toont tot technische- en artistieke groei.
In de jongere groep van het Nederlands Dans Theater is dat het geval bij de aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag opgeleide danseres Fay van Baar, die inmiddels drie jaar aan NDT2 verbonden is. Wat haar onderscheidt is haar volwassen, ongeforceerde presentatie, haar subtiele muzikaliteit en haar duidelijke affiniteit met de sfeer en energie die een choreografie wil oproepen.
Daarom nomineerde de jury van het Dansersfonds Fay van Baar voor de Aanmoedigingsprijs 2018, in de hoop dat zij in de toekomst de getoonde veelzijdigheid van haar talent zal ontwikkelen en daar ook alle de kansen toe zal krijgen.

Ondersteun ons eenmalig

Wij zijn met elke gift geholpen. U kunt doneren via IDEAL of per automatische incasso. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage en uw steun aan het Dansersfonds'79. Anders doneren
 +31 (0)6 10907088
info@dansersfonds.nl
Stichting Dansersfonds '79
Buurtweg 41
1921 CJ Akersloot
© 2024 Stichting Dansersfonds '79  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep