Nederlands Balletgala 2020

Voor de drieëntwintigste keer organiseert het beroemdste balletechtpaar dat Nederland ooit kende, Alexandra Radius en Han Ebbelaar, het Nederlands Balletgala. Ook in deze coronatijd maken vrijwel alle grote Nederlandse dansgezelschappen hun opwachting tijdens deze bijzondere benefietvoorstelling ten gunste van Stichting Dansersfonds ’79. Een goede kans voor u dus om de Nederlandse dans met uw komst te steunen, maar ook om op één avond (hernieuwd) kennis te maken met de top van de Nederlandse dans.

Aangepast aan de huidige tijd bestaat het programma uit solo’s, duetten en enkele groepschoreografieën; juweeltjes van het repertoire van Nederlands Dans Theater, Introdans, Scapino Ballet Rotterdam, de Junior Company van Het Nationale Ballet en Conny Janssen Danst. De avond eindigt met een unieke filmvertoning van Hans van Manens meesterwerk Adagio Hammerklavier, uitgevoerd door de ‘oercast’ uit 1973, bestaande uit de zes meest prominente eerste solisten die destijds het danserstableau van Het Nationale Ballet sierden.

Ondersteun ons eenmalig

Wij zijn met elke gift geholpen. U kunt doneren via IDEAL of per automatische incasso. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage en uw steun aan het Dansersfonds'79. Anders doneren
 +31 (0)6 10907088
info@dansersfonds.nl
Stichting Dansersfonds '79
Buurtweg 41
1921 CJ Akersloot
© 2024 Stichting Dansersfonds '79  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep